Premieră: Noua generație Dacia Duster! (Video)

La Salonul Auto de la Frankfurt va fi dezvăluită noua generație Dacia Duster, care, spre regret, este doar o versiune revizuită a precedentului model.
Noul Duster are un design apropiat predecesorului, dar un pic mai dinamic și mai sofisticat, având o aparență mai modernă, datorită blocurilor optice față cu LED-uri integrate și blocurilor optice spate cu efect tridimensional, amintind de cele de pe Jeep Renegade. Cele față au fost amplasate spre extremități pentru a spori vizual lățimea mașinii.

Caroseria a primit mai multe elemente musculoase, datorită nervurilor de pe capotă, liniei ce pornește din partea de jos a ușilor și continuă în ariile spate, dar și geamul lateral spate adâncit vizual în caroserie. “Temelia” montanților frontali a fost mutată mai în față pentru a mări unghiul de înclinare a parbrizului, în timp ce linia de jos a geamurilor laterale are un unghi de urcare mai mare.
Mânerele ușilor sunt preluate de la noul Logan, corpurile oglinzilor retrovizoare sunt noi, iar aripile față au primit un element distinctiv cu incizii de aer, pe care se adăpostește indicatorul de direcție și logoul 4x4 (pentru versiunile cu tracțiune integrală). Acest element însă, deși stilat, a apărut din necesitate, pentru că formele voluptoase ale aripilor nu au avut cum să treacă pe portierele față, fără a crea o conexiune deocheată între ele. Bravo designerilor!
Diametrul maxim ale jantelor a crescut cu un inch la 17 inch. Garda la sol a fost crescută de la 205 la 210 mm, iar unghiul de atac a fost redus la 30 de grade, în timp ce cel de degajare acum este de 36 de grade. Astfel, noul Duster are o geometrie de trecere în teren accidentat mai bună față de predecesor.

Imaginile cu interiorul nu au fost dezvăluite, însă nu ne așteptăm la prea mari surprize din partea acestuia. Substratul tehnic nu va suferi schimbări prea mari, detaliile despre acesta vor fi dezvăluite mai târziu.
0
3,564
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!