SUV-ul electric Skoda VISION E vine la Frankfurt cu modificări subtile

Dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, SUV-ul electric Skoda VISION E va debuta la Frankfurt cu o aparenţă revizuită. Nu a reuşit să intre în producţie şi deja a primit un facelift?!
Comparativ cu exemplarul prezentat în China, VISION E pe care îl vor vedea publicul de la Frankfurt va avea o parte frontală cu mai mult caracter, datorită inciziei subtile în jurul calandrului improvizat, blocurilor din partea de jos revizuite, care au devenit mai înguste, dar îngroşate spre extremităţi, bara de protecţie faţă primind şi două incizii triunghiulare pe ambele părţi. Jantele vor avea un design nou, iar logourile de pe centrul acestora va fi schimbat cu inscripţia iluminată „Skoda”.

Şi la interior vor fi unele modificări subtile ce ţin de inserţii şi culori. Propulsia electrică a rămas fără schimbări, fiind formată din două motoare electrice cu o putere cumulată de 306 CP, care-i permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6 secunde şi să atingă o viteză maximă de 180 km/h şi un pachet de baterii litiu-ion, care-i oferă o autonomie de 500 km.
Bateriile amplasate în podea sunt răcite cu lichid şi pot fi încărcate nu doar de la priza domestică, dar şi prin inducţie, în timp ce încărcarea până la 80% prin intermediul staţiei de încărcare rapidă va dura doar 30 de minute.

Conceptul Skoda VISION E dispune şi de sistem autonom de condus de nivelul 3, care permite SUV-ului electric să vireze, accelereze, frâneze şi să evite obstacolele pe magistrală.
0
2,608
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!