Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Skoda: cea mai bună lună de vânzări în Moldova din acest an, creşteri continue la nivel mondial

14 August 2017 - 15:09
Ilie Toma
Marca Skoda se află într-una din cele mai bune perioade din istoria sa, marcând creşteri incredibile de vânzări pe majoritatea pieţelor lumii. Acest fapt e valabil şi în Moldova, unde Skoda tocmai a încheiat cea mai bună lună din acest an la vânzări.
Pe o piaţă mică, precum cea a Moldovei, în care pe întreg parcursul lunii iulie 2017 s-au vândut 472 automobile, Skoda a vândut 73 de automobile, ceea ce înseamnă că peste 15% din totalul automobilelor noi vândute în ţara noastră sunt de marcă Skoda! Pentru comparaţie, în luna iulie a anului trecut Skoda a vândut doar 31 de automobile în Moldova, astfel încât rezultatele din iulie 2017 înseamnă o creştere a vânzărilor de +135% faţă de aceeaşi lună a anului trecut!

Superb, Octavia şi Rapid, la mare căutare. SUV-urile Skoda, tot mai populare.

Skoda Octavia şi Rapid continuă să înregistreze vânzări formidabile, dominând primele locuri din segmentul lor, iar în cazul lui Superb, acesta îşi eclipsează fără drept de apel toţi concurenţii. În primele 7 luni ale acestui an Skoda Superb s-a vândut în exact 100 exemplare în Moldova, în timp ce următorii concurenţi din topul vânzărilor au vândut de 4 ori şi, respectiv, de 5 ori mai puţin – 24 exemplare pentru ocupantul locului 2 şi 20 de exemplare pentru ocupantul de pe al 3-lea loc. Superb s-a vândut în mai multe exemplare decât toate celelalte modele concurente luate la un loc!
În acelaşi timp, SUV-urile mărcii prin turaţii tot mai mari în vânzări, fiecare nouă partidă transportată de exemplare Kodiaq fiind imediat livrată clienţilor. Deja 46 de exemplare Kodiaq au fost livrate clienţilor din Moldova, iar Kodiaq este deja al treilea cel mai bine vândut model în gama Skoda din Moldova, deşi a fost lansat abia la 1 aprilie. În curând gamei de SUV-uri i se va alătura şi noul Karoq, iar astfel SUV-urile vor avea un cuvânt tot mai important de spus în componenţa vânzărilor mărcii cehe.
Şi la nivel internaţional Skoda se poate mândri cu noi recorduri, livrând 87 mii automobile în luna iulie, cu 4% mai mult decât în luna iulie a anului trecut. Marca cehă a reuşit să-şi restabilească creşterea chiar şi pe piaţa Chinei, unde toţi producătorii manifestă scăderi drastice acum din cauza unor schimbări legislative. O altă piaţă dificilă, pe care Skoda reuşeste să crească, este cea a Rusiei, unde marca cehă înregistrează +13.6%, dar şi cea a Europei continentale, unde creşterea este de tocmai 6%. Recordul la creştere vine din India, unde Skoda şi-a sporit vânzările cu 34%. Şi la nivel mondial SUV-urile determină tot mai mult din creşterile de vânzări, însă în luna iulie Superb a fost marele erou în gama Skoda la nivel mondial, înregistrând un salt de peste 18% la livrări.

Dar care e modelul preferat Skoda pentru Dvs.?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter