Trei fotografi au explorat Canada și Alaska cu două exemplare Mercedes-Benz G-Class (Video)

Pentru a surprinde imagini fascinante în cele mai îndepărtate locuri ale lumii, îți trebuie un vehicul extrem de capabil, care poate ajunge acolo, unde altele nu ar reuși.
Trei membri din colectivul german de fotografi, German Roamers, au explorat Canada și Alaska la bordul a două exemplare Mercedes-Benz G-Class, care s-au descurcat de minune cu toate obstacolele sub forma râulețelor, terenului accidentat și sutelor de kilometri de drumuri acoperite cu prundiș.
Timp de 13 zile cei trei fotografi, Johannes Hohn, Lennart Pagel și Hannes Becker, au surprins imagini foto, iar de imaginile video s-a ocupat Mathias von Gostomski. Călătoria de peste 3,000 de kilometri a luat startul în Yukon, Canada și a continuat către Alaska, pe cele mai atractive drumuri ale Americii de Nord, precum „Top of the World”, „Denali” și „Dempster”.
În cele mai fascinate locuri ale Americii de Nord, fotografii aventurieri au avut parte de apusuri care durează ore în șir în luna iunie în Alaska, întâlniri cu urșii grizzly și un zbor fascinant către cel mai înalt munte din Canada – muntele Logan care are o înălțime de 5,959 de metri deasupra nivelului mării.
Ce opere de artă au realizat cei patru aventurieri puteți vedea în galeria și filmulețul de mai jos. Sunt de-a dreptul incredibile!
0
2,724
GALERIE FOTO (31 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!