Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Trei fotografi au explorat Canada și Alaska cu două exemplare Mercedes-Benz G-Class (Video)

28 August 2017 - 16:06
Denis Godorozea
Pentru a surprinde imagini fascinante în cele mai îndepărtate locuri ale lumii, îți trebuie un vehicul extrem de capabil, care poate ajunge acolo, unde altele nu ar reuși.
Trei membri din colectivul german de fotografi, German Roamers, au explorat Canada și Alaska la bordul a două exemplare Mercedes-Benz G-Class, care s-au descurcat de minune cu toate obstacolele sub forma râulețelor, terenului accidentat și sutelor de kilometri de drumuri acoperite cu prundiș.
Timp de 13 zile cei trei fotografi, Johannes Hohn, Lennart Pagel și Hannes Becker, au surprins imagini foto, iar de imaginile video s-a ocupat Mathias von Gostomski. Călătoria de peste 3,000 de kilometri a luat startul în Yukon, Canada și a continuat către Alaska, pe cele mai atractive drumuri ale Americii de Nord, precum „Top of the World”, „Denali” și „Dempster”.
În cele mai fascinate locuri ale Americii de Nord, fotografii aventurieri au avut parte de apusuri care durează ore în șir în luna iunie în Alaska, întâlniri cu urșii grizzly și un zbor fascinant către cel mai înalt munte din Canada – muntele Logan care are o înălțime de 5,959 de metri deasupra nivelului mării.
Ce opere de artă au realizat cei patru aventurieri puteți vedea în galeria și filmulețul de mai jos. Sunt de-a dreptul incredibile!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (31 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter