Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Viitoarea Kia cee’d va fi prefațată la Frankfurt de un nou concept

30 August 2017 - 16:14
Denis Godorozea
La Salonul Auto de la Frankfurt cei de la Kia vor dezvălui un nou concept futurist. La moment producătorul coreean a dezvăluit doar o singură imagine a conceptului, anunțând că acesta ne va arăta în ce direcție va evolua designul viitoarei generații Kia cee’d.
Proiectat în centrul european de design din Frankfurt, care se află la doar 500 de metri de la locul unde va fi dezvăluit, noul concept dispune de o caroserie, pe care cei de la Kia o numesc drept “hatchback alungit”. Potrivit producătorului, noul concept este o combinație dintre un model versatil și unul dinamic, precum este pro_cee’d, iar în viitor un asemenea model ar putea adera la familia cee’d.

Conceptul se caracterizează printr-o siluetă dinamică de shooting brake, parte frontală alungită, ce aduce aminte de Kia Stinger, aripi musculoase, mânere ascunse, o fâșie LED pe post de blocuri optice spate și un contur al geamurilor laterale, care amintește de litera „G”. Ar putea însemna acest lucru că modelul de producție va purta denumirea de Kia cee’d GT?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter