Acesta este conceptul viitorului BMW X7!

Pe internet s-au scurs primele imagini cu noul BMW Concept X7 care va fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt! Conceptul prefațează cel mai mare SAV (Sport Activity Vehicle) din gama producătorului bavarez – BMW X7!
SAV-ul dispune de proporții generoase ce amintesc de Lincoln Navigator, un calandru imens, blocuri optice extrem de înguste, o mulțime de elemente metalice și jante supradimensionate care-i accentuează luxul.

Interiorul este laconic și luxos. Cu planșa de bord digitală nu mai impresionezi pe nimeni, nici cu levierul transmisiei transparent, cele 6 scaune de la bord amplasate în trei rânduri însă, vin cu un design american, datorită tetierelor foarte late, care, cel mai probabil, nu vor ajunge în modelul BMW X7 de producție.
Acest element însă ne indică despre faptul că piața nord-americană va avea cel mai mare potențial pentru viitorul X7, care, de fapt, va fi nu alt ceva decât un BMW X5 de nouă generație, cu o caroserie alungită și interior mai luxos.
Conceptul dispune și de o propulsie hibridă, despre care ne vorbesc logourile „eDrive” amplasate pe montanții spate și logoul „i” de pe capacul portului de încărcare amplasat pe aripa față. Sistemul de propulsie ar putea fi preluat de pe nava amiral 740e iPerformance, dar există probabilitatea că acesta ar putea fi și un alt sistem mai performant.
Mai multe detalii despre concept vom afla pe 8 septembrie, atunci când acesta va fi dezvăluit oficial.
0
3,259
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!