Au fost anunţate preţurile pentru noul Volvo XC40 în Moldova. Cât costă noul model?

Cel mai compact SUV Volvo a fost lansat abia de curând, iar Volvo Moldova a şi anunţat deja preţurile modelului, valabile pentru ţara noastră.
Astfel, noul Volvo XC40 va porni de la un preţ de 36,000 EUR, valabil atât pentru motorizarea incipientă pe benzină, cât şi cea diesel. Spre deosebire de alte pieţe occidentale, în Moldova vor fi disponibile doar versiuni dotate cu sistem de tracţiune integrală şi cu cutie automată.

Aşadar, preţul de 36,000 EUR este valabil pentru motorizarea T5 pe benzină, ce are un motor de 2.0 litri turbo sub capotă, de 254 CP, în dotare Momentum. Aceeaşi motorizare în dotare R-Design va porni de la 38,600 EUR.
Pe de altă parte, la capitolul diesel e disponibilă motorizarea D4, cu un motor de 2.0 litri cu 190 CP la activ. În dotare Momentum, ea porneşte de acelaşi preţ de 36,000 EUR, iar preţul interpretării R-Design este de asemenea identic paralelei sale pe benzină – 38,600 EUR.
Achiziţia noului model pe bază de abonament, anunţată de Volvo şi analizată în profunzime de noi, nu va fi disponibilă deocamdată în Moldova.
0
6,204
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!