Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

BRABUS Rocket 900 Cabrio este cea mai potentă și rapidă decapotabilă cu 4 locuri din lume!

În timp ce cei de la Mercedes-Benz se pregătesc să lanseze la Frankfurt versiunea facelift a decapotabilei S-Class Cabriolet, atelierul BRABUS va prezenta la Salonul Auto german noul BRABUS Rocket 900 Cabrio, bazat pe versiunea pre-facelift a decapotabilei Mercedes-AMG S 65 Cabriolet.
Potrivit celor de la BRABUS, noul BRABUS Rocket 900 Cabrio este cea mai potentă și rapidă decapotabilă cu 4 locuri din lume. Anterior, acest titlu îi aparținea unei alte creații - BRABUS 850 6.0 Biturbo Cabrio bazate pe Mercedes-AMG S 63 4MATIC Cabriolet.

Noul BRABUS Rocket 900 Cabrio păstrează aceeași aparență, datorită kitului aerodinamic realizat din fibră de carbon, a jantelor de 21 de inch BRABUS Monoblock “PLATINUM EDITION” încălţate în cauciucuri cu dimensiunea 255/35 ZR21 pe axul faţă şi 295/30 ZR21 pe axul spate și a gărzii la sol micșorate cu 15 mm datorită modulului electronic pentru suspensia pneumatică, propulsorul însă este preluat de la BRABUS Rocket 900, bazat pe sedanul Mercedes-AMG S 65!
Propulsorul V12 Biturbo a fost dotat cu pistoane şi biele forjate, arbore cotit nou, care au sporit capacitatea cilindrică la 6.3 litri. Unitatea a mai fost dotată cu colectoare de evacuare noi, două turbocompresoare supradimensionate şi o nouă sistemă de evacuare de 80 mm în diametru. Toate aceste schimbări, au sporit performanţele propulsorului de la 630 CP şi 1,000 Nm la 900 CP şi 1,500 Nm! Deși transmisia automată în 7 trepte a fost modificată, cuplul maxim a fost limitat la 1,200 Nm. A fost instalat și un diferențial blocabil în raport de 40%.
În rezultat BRABUS Rocket 900 Cabrio accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde și dezvoltă o viteză maximă în exces de 350 km/h. Totuși, fiind cu tracțiune pe puntea spate noua bestie din Bottrop cedează decapotabilei cu tracțiune integrală, BRABUS 850 6.0 Biturbo Cabrio, care este simțitor mai rapidă în accelerația de la 0 la 100 km/h, având nevoie de doar 3.5 secunde sau cu 0.4 secunde mai puțin, pentru acest exercițiu!
Exemplarul care va fi prezentat la Frankfurt, are un interior tapițat în piele “Mondial Vanilla” și “Mondial Black”, fiind accentuă de cusăturile contrastante de culoare neagră și oranj, care se regăsesc nu doar pe scaune și bord, dar și pe covorașe.
0
515
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!