Bicicleta de 1,400 euro: BMW M Bike

Da, litera „M” nu condimentează preţul şi performanţa doar în cazul automobilelor, ci şi a bicicletelor. Fanii BMW, şi mai ales fanii diviziei BMW Motorsport, dar mai cu seamă proprietarii de BMW M5, au acum un nou vehicul care să le facă din ochi: noua bicicletă BMW M Bike.
Aceasta este vopsită în culoarea promoţională a noului BMW M5 – Marina Bay Blue Metallic, iar substratul ei tehnic face uz exclusiv de carbon şi aluminiu, materiale prezente şi pe sedanul de performanţă al producătorului bavarez. Cadrul bicicletei e realizat din aluminiu, în timp ce furca, suportul de şa şi mai multe ale elemente importante sunt realizate din carbon, pentru ca produsul final să fie performant şi să ofere o ţinută de drum impecabilă, în ton cu sedanul de la care şi-a inspirat apariţia.

Mai mult ca atât, noua bicicletă vine şi cu un set de anvelope Continental CruiseContact, iar frânele de origine Shimano sunt hidraulice, pentru performanţe excelente şi la frânare.
Doar 500 de exemplare ale acestei biciclete vor fi produse, iar preţul de pe etichetă e unul pe măsura performanţelor: 1,400 euro. Dar oare se vor încumeta proprietarii de BMW M5 să-şi lase bolidul parcat şi să pedaleze noua bicicletă?
0
3,992
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!