Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Chişinău: 6 maşini superbe pornesc astăzi la drum cu PiataAuto.md şi Orange Moldova

Echipa PiataAuto.md are, începând de astăzi, o misiune extrem de importantă şi captivantă la bordul a 6 automobile de-a dreptul superbe: ne alăturăm echipei Orange Moldova într-un road trip superb de peste 2,000 km, pe parcursul următoarelor patru zile! O idee a celor de la Orange Moldova, la care PiataAuto.md a fost onorată să pună umărul la treabă pentru întruchiparea ei în realitate! Iar expediţia poartă numele de Romania Orange Business Maraton, o expediţie în care vom îmbina adesea utilul cu plăcutul, iar noi, editorii PiataAuto.md, vă vom vorbi mai ales despre experienţele la bordul automobilelor pe trasee captivante, pe alocuri dificile, pe alocuri epic de frumoase!
Şase automobile! Şase automobile superbe vor fi în caravana acestui maraton automobilistic! Unul din ele este Superb la propriu, adică e Skoda Superb, un model faţă de care noi avem un ataşament special încă din momentul în care am mers la primul test drive internaţional al actualei generaţii. În maratonul nostru vom avea o versiune diesel, o ocazie perfectă pentru a măsura eficienţa din asemenea condiţii solicitante! Un alt model drag nouă din acest maraton va fi Skoda Kodiaq, SUV-ul care se vinde ca pâinea caldă pe piaţa noastră, înregistrând noi recorduri de cucerire a publicului autohton de la o lună la alta. Şi pe el am avut ocazia să-l testăm pentru prima dată la primul test drive internaţional, iar mai apoi şi pe drumurile Moldovei. Atenţie – de această dată vom avea un propulsor de benzină, turboaspirat, despre care suntem convinşi că foarte mulţi dintre voi aţi vrea să ştiţi cât de eficient este în condiţii din alea dificile, la distanţe lungi!
Mai avem în acest maraton un alt SUV mare, proaspăt pe piaţă! E vorba chiar de noul Renault Koleos, care şi-a făcut lansarea în Moldova abia de curând, iar noi am apucat să-l testăm doar la un test scurt de o zi. De atunci spusesem, însă, că modelul francez te inspiră să-ţi faci valizele şi s-o zbugheşti în călătorii lungi! Şi tocmai asta facem acum!
Eh, dar staţi să vedeţi unde ajunge prezentarea automobilelor din acest maraton. Graţie companiei de închirieri auto CUN Auto Rentals, care susţine acest cu cele mai bune automobile din flota sa, avem încă 3 modele Mercedes-Benz în fantasticul nostru road trip! Mai intense şi mai diferite de atât nici că se putea! Ce ziceţi de un G-Class, adică de un Gelandewagen din ăla renumit! Da, da, avem şi un G-Class în acest incredibil maraton!
Iar lucrurile fantastice nu se opresc aici! Următorul erou e un model AMG pur sânge! Un Mercedes-AMG S-Class Coupe S63, cu motor V8 biturbo de 5.5 litri sub capotă! Ferice de noi, că-i avem pe cei de la Lukoil drept parteneri ce asigură carburanţii expediţiei, şi pe cei de la Donaris Group, ce au grijă de siguranţă!
Eh, şi cireaşa de pe tort e chiar neverosimilă! E un Mercedes-Maybach S560 proaspăt-proaspăt, abia ieri livrat celor de la CUN Auto Rentals, iar astăzi îşi începe prima sa aventură de la ieşirea de pe poarta uzinei! Maşina asta ne va fi, cel mai probabil, oficiul nostru pe roţi în următoarele patru zile, cu tot cu mesele de lucru din spate, cu prizele necesare, cu eventualul tratament regesc cu un masaj şi cu o cupă de argint cu cine ştie ce umplută... Iar graţie celor de la Orange Moldova, se pare că vom avea internet de mare viteză cam peste tot în acest road trip, aşa că vă vom bombarda cu impresii, imagini, transmisiuni video LIVE şi tot ce va avea mai bun această expediţie!
Unde vom ajunge? Vă rămâne să descoperiţi în următoarele zile! Fiţi alături de noi!
1
5,334
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!