Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017: Honda Civic Type R se pregătește să atace circuitele de curse în 2018!

14 Septembrie 2017, 20:00
Redacția PiataAuto.md
Cei de la Honda au adus la Frankfurt un concept mai puțin obișnuit. Numit Honda Civic Type R ‘Customer Racing Study’, acest exemplar ne demonstrează cum va arăta viitorul model de curse bazat pe Civic Type R, care va fi oferit spre vânzare clienților.
Cei din urmă vor putea concura cu Type R-ul de curse, spre exemplu, în cursele VLN pe Nurburgring, unde modelul de producție este rege în clasamentul mașinilor cu tracțiune față. Deja în 2018 clienții și echipele particulare vor putea achiziționa un astfel de model de curse.
Prototipul de la Frankfurt se deosebește printr-o culoare mată, accente roșii, jante de 18 inch, cauciucuri de tip slik, sistem de frânare Brembo, suspensie de curse ce coboară drastic garda la sol și elemente de securizare a capotei. Geamurile sunt umbrite la 100%, astfel încât, la interior nu se vede nimic. Modelul de curse însă, se va deosebi printr-un interior “dezbrăcat” până la metalul gol, scaune de tip scoică, cușcă de protecție și alte atribute necesare în competiții.
0
513
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!