FRANKFURT 2017 LIVE: Lamborghini lansează noul Aventador S Roadster și începe numărătoarea inversă pentru Urus! (Video)

13 Septembrie 2017, 20:13
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Toate super-car-urile din SantAgata-Bolognese par să fie identice, caracterizându-se prin aceleași muchii agresive, forme tăioase și o sumedenie de prize de aer. Noul Lamborghini Aventador S Roadster, dezvăluit în premieră la Frankfurt, nu este o excepție.
Totuși, noul Aventador S Roadster a evoluat mult față de predecesor, primind o aerodinamică revizuită cu o creștere a forței de apăsare cu 130%, sistem de virare a roților punții spate Lamborghini Dynamic Steering (LDS) și suspensie ajustabilă Lamborghini Magneto-rheological Suspension (LMS). Opțiunile culorilor de la exterior și interpretărilor de la interior sunt acum mai vaste, iar propulsorul V12 de 6.5 litri acum dezvoltă 740 CP (+40 CP). Noul Lamborghini Aventador S Roadster are un preț de start de 313,666 de euro, fiind unica decapotabilă din segment, care vine cu propulsor V12 montat central.
Probabil, mult mai important este anunțul numărătoarei inverse pentru lansarea viitorului SUV Lamborghini Urus, care va avea loc pe 4 decembrie 2017!
0
1,992
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!