FRANKFURT 2017 LIVE: Noua Honda Urban EV Concept va intra în producție în 2019!

12 Septembrie 2017, 23:22
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Cei de la Honda au dezvăluit la Frankfurt noul Urban EV Concept care îmbină designul clasic cu tehnologiile moderne. S-ar părea că acesta este un simplu concept care nu va avea viitor, dar producătorul nipon intenționează să-l scoată pe piață deja către anul 2019 pe piața Europei, inclusiv să păstreze acest design drăgălași, inspirat din modelul Honda N360/N600 din anul 1967!
Noul concept vine cu aceleași blocuri optice față rotunde și blocuri optice spate rectangulare, doar într-o interpretare modernă! Proporțiile au fost păstrate, precum și caroseria în 3 uși. În rest, este un gadget modern pe roți bazat pe o platformă electrică absolut nouă. Conceptul dispune de panouri digitale pe calandru, la posterior și pe lateral, unde apar atenționările și saluturile mașinii, dar și indicatoarele nivelului de încărcare a bateriilor.
La interior, deasupra bordului, este amplasat un display imens pe toată lățimea habitaclului, scaunul față, fiind de fapt o canapea pentru două persoane. Drăguț model! Ardem de nerăbdare să-l vedem în producție cu o autonomie de cel puțin 300 km!
0
1,997
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!