Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Bentley Continental GT își etalează formele elegante

12 Septembrie 2017, 21:03
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Pionerul GT-urilor de lux moderne, Bentley Continental GT, a debutat la Frankfurt în cea de-a doua generație, care a devenit mai rafinată, elegantă și luxoasă.
Exemplarul prezentat la standul producătorului britanic, a fost vopsit într-o culoare bordo exclusivistă, aceeași nuanță regăsindu-se și la interiorul somptuos, în timp ce jantele de 21 de inch au fost polisate până la luciul de oglindă. Un model de-a dreptul magnific!
Noul Bentley Continental GT este cu 80 kg mai ușor față de predecesor, datorită utilizării mai multor materiale ușoare, inclusiv a aluminiului pentru toate panelurile de la exterior și pentru elementele suspensiei. Stabilizatoarele ajustabile Dynamic Ride System utilizează acum sistemul electric de 48 de volți, iar suspensia pneumatică acum poate opera cu un volum de aer crescut cu 60% ceea ce-i permite să fie mai moale în cel mai confortabil regim de condus.
Substratul tehnic este format din noua tracțiune integrală cu raport de distribuire între axe de 40:60, noua transmisie robotizată cu dublu ambreiaj în 8 trepte, în timp ce inima modelului este unitatea W12 TSI de 6.0 litri ce dezvoltă 635 CP și 900 Nm. Datorită puterii crescute noul Continental GT poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde și atinge o viteză maximă de 333 km/h. Consumul mediu a fost redus de la 14.2 l/100 km la 12.2 l/100 km.
0
644
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!