Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Ford EcoSport ST Line sporește atractivitatea SUV-ului compact!

12 Septembrie 2017 - 18:15
Denis Godorozea
Dedicat inițial piețelor emergente, Ford EcoSport, a fost un model caraghios, cu roata de rezervă montată pe ușa portbagajului și cu un interior auster de o calitate dubioasă, din cauza asamblării indiene. Odată cu facelift-ul Ford EcoSport a devenit mai atractiv, iar anunțul despre producția acestuia la uzina românească din Craiova, în care au fost investite 200 de milioane de euro, ne dă speranțe pentru o calitate de execuție a interiorului net superioară.
La Frankfurt noul EcoSport facelift a debutat în versiune și mai atractivă, EcoSport ST-Line. Aceasta se deosebește prin elemente aerodinamice vopsite în culoarea caroseriei, jante bicolore de 18 inch (opțiune), calandru vopsit în culoarea neagră lucioasă, care este aplicată şi pe caroseria bicoloră de la montanţi în sus, precum şi pe difuzorul improvizat, corpurile oglinzilor retrovizoare şi spoilerul proeminent de pe acoperiş. Caroseria bicoloră va fi disponibilă şi pentru versiunile obişnuite.
Interiorul vine cu un design elevat şi cu opţiuni de personalizare, precum şi cu sistemul multimedia SYNC 3 cu display „plutitor” de 6.5 sau 8 inch similar celui de pe noua Fiesta, integrare Apple CarPlay şi Android Auto, cruise-control cu limitator ajustabil şi cameră retrovizoare. Interpretarea ST-Line se deosebeşte printr-un volan turtit în partea de jos, scaune unice tapiţate parţial cu piele şi inserţii Miko-Dinamica, precum şi pedale realizate din oţel inoxidabil.
Acum versiunea europeană EcoSport vine cu tracțiunea integrală inteligentă, care se combină cu noua motorizare diesel 1.5 litri EcoBlue (125 CP şi 300 Nm), care vine în combinație cu transmisie manuală în 6 trepte şi indică un consum mixt de 4.5 l/100 km. Noul Ford EcoSport facelift va fi disponibil în Europa şi cu motorizarea diesel de 1.5 litri TDCi (100 CP), precum şi cu benzinarul de 1.0 litri EcoBoost (100 CP, 125 CP sau 140 CP). Versiunea de 125 CP va fi disponibilă şi cu cutie automată în 6 trepte cu padele după volan.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter