Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Ford Mustang facelift ajunge în Europa!

13 Septembrie 2017 - 09:45
Denis Godorozea
Dezvăluit inițial în America în ianuarie anul curent, iată că noul Ford Mustang facelift ajunge și pe vechiul continent. Europa este o piață importantă pentru Mustang, unde muscle-car-ul a devenit cel mai vândut sport-car, găsind aproape 30,000 de posesori pasionați.
Versiunea facelift se deosebește printr-un aspect mai angular și europenizat, același lucru poate fi spus și despre interior, unde s-a pus accent mare pe tehnologii. Spre exemplu, planșa de bord acum este digitală și poate fi configurată după placul celui de la volan.
Mustang va continua să fie oferit în Europa cu benzinarul supraalimentat în 4 cilindri și 2.3 litri EcoBoost și cu imensul V8 de 5.0 litri. Ambele unități au fost revizuite și acum, unitatea 2.3 EcoBoost livrează mai puțină putere – 290 CP versus 317 CP anterior, în timp ce versiunea Mustang GT cu V8 sub capotă, a prins la mușchi livrând acum 450 CP – cu 29 CP mai mult decât anterior. Ambele propulsoare vor putea fi cuplate nu doar la transmisia manuală în 6 trepte, dar și la noua transmisie automată în 10 trepte, care va reduce timpii de accelerație.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter