Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Mercedes-AMG Project ONE este un hyper-car cu 5 motoare și peste 1,000 CP!

12 Septembrie 2017 - 12:34
Denis Godorozea
Începem relatările noastre de la Salonul Auto de la Frankfurt cu un adevărat show-stoper, noul hyper-car Mercedes-AMG Project ONE!
Creat pentru a celebra 50 de ani de la apariția diviziei AMG și de a demonstra direcția electrificării, pe care o va lua specialistul din Affalterbach, noul hyper-car înglobează tehnologii preluate direct din Formula 1.

Prezentat în calitate de prototip de pre-producție, acest show-car este de-a dreptul spectaculos atât la exterior, cât și la interior! Având o propulsie hibridă derivată din bolizii de Formula 1, noul hyper-car livrează peste 1,000 CP, poate accelera de la 0 la 200 km/h în mai puțin de 6 secunde și poate atinge viteze de peste 350 km/h!
Noul Mercedes-AMG Project ONE te copleșește nu doar prin aspect și performanțe, dar și prin numărul motoarelor – acesta are un total de 5 motoare! Un propulsor de 1.6 litri V6 (peste 680 CP) și patru motoare electrice – trei a câte 160 CP și unul de 122 CP. Propulsorul derivat din bolidul de Formula 1 este cuplat la transmisia unică în 8 trepte Automated AMG SPEEDSHIFT.
Datorită pachetului de baterii litiu-ion, care cântărește 100 kg, hyper-car-ul poate parcurge în regim electric un total de 25 km, fiind în acel moment cu tracțiune… pe puntea față! Nu toți doritorii vor putea pune mâna pe un astfel de exemplar, nu doar din cauza prețului exorbitant pe care-l va avea, dar și numărului limitat de exemplare ce vor fi produse.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter