Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Renault Symbioz - viziunea automobilului anului 2030 (Video)

13 Septembrie 2017 - 15:45
Denis Godorozea
Vă mai aduceți aminte despre Renault Avantime sau VelSatis de la sfârșitul anilor ’90, începutul anilor 2000? Designul acelor modele, chiar pășea înaintea timpului, pentru că noul Renault Symbioz, care a fost dezvăluit la Frankfurt, aduce aminte foarte mult de ele, prin proporțiile sale similare. Symbioz însă, este modelul care vrea să pășească și mai mult în viitor, pentru a trage cu ochiul în anul 2030 și de a ne arăta, ce rol vor avea automobilele în mobilitatea din viitor și în ce se vor transforma acestea.
Uite că în viitor, potrivit francezilor, automobilele vor fi electrice și autonome, fiind niște sufragerii pe roți! Da, la interior te vei simți ca acasă, datorită scaunelor largi și comode, pe care vei putea sta chiar dacă vei strânge picioarele sub tine. Ca în orice altă sufragerie, aici va fi o măsuță, pernuțe și păhare, evident, din plastic.
Fiind un vehicul autonom de nivelul 4, acesta, totuși, va permite conducătorul să preia controlul, datorită volanului retractabil, iar atunci acesta va avea ocazia de a simți toți cei 680 CP și 660 Nm pe propria piele. Bateriile de 72 kWh sunt mai mult decât suficiente pentru o autonomie în regim real de condus de peste 500 km. Potrivit francezilor un vehicul similar va apărea în gama Renault deja către anul 2023.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter