FRANKFURT 2017: Noul smart vision EQ fortwo ne demonstrează mobilitatea viitorului (Video)

14 Septembrie 2017, 19:00
Redacția PiataAuto.md
Ar putea părea bizar, dar majoritatea automobilelor în viitor vor fi similare acestui smart vision EQ fortwo. Conceptul dezvăluit la Frankfurt întruchipează mobilitatea viitorului, unde vehiculele sunt electrice și autonome, nu au volan nici pedale, reprezentând doar niște capsule, care transportă persoanele din punctul A în punctul B.
Uite că acest concept, chemat în prealabil de utilizator, va veni în regim autonom, va prelua pasagerul și îl va duce la destinație. Pe drum, dacă pasagerul dorește, mașina poate prelua un alt pasager/prieten, care se îndreaptă în aceeași direcție. Cei doi pasageri vor avea în față doar un display de 24 de inch prin intermediul căruia pot interacționa și împărtăși interesele comune.
După ce își va îndeplini misiunea de a duce pasagerii la locul destinației, smart vision EQ fortwo poate să se îndrepte autonom la stația de încărcare, pentru a suplini bateriile de 30 kWh. Deci, mașinile din viitor vor face totul singure, iar noi nu vom mai avea bătăi de cap să le întreținem și alimentăm, iar călătoriile se vor transforma într-o plăcere, nu merge vorba despre plăcerea condusului, însă…
0
2,417
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!