Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017: Viitorul BMW Seria 8 se prezintă în haine de concept și de curse!

14 Septembrie 2017 - 10:00
Denis Godorozea
Înaintea dezvăluirii versiunii de producție BMW Seria 8, bavarezii au adus la Frankfurt conceptul BMW Concept 8 Series și versiunea de curse - BMW M8 GTE.
Probabil, mai mulți dintre voi consideră că anume conceptul, care are o aparență mai apropiată de un model de stradă, ne poate dezvălui cum va arăta viitoarea Seria 8 de producție, dar nu este cazul! De fapt, versiunea de curse BMW M8 GTE, este cea care ne arată cu exactitate cum va arăta viitoarea Seria 8 în versiune de performanță M8! Și asta pentru că modelul de curse deja vine cu silueta de producție, forma calandrului și cu blocurile optice, care vor ajunge și pe modelul de producție! Observați și elementul decorativ de pe aripile față – acesta, de asemenea va apărea pe viitorul BMW M8 de producție! Sub capota modelului de curse BMW M8 GTE se ascunde un V8 de 4.0 litri ce dezvoltă 500 CP.
Versiunea de curse BMW M8 GTE va participa în cursele de anduranţă precum FIA World Endurance Championship (WEC) şi campionatul american IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC). Debutul viitorului M8 GTE va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie 2018, în cadrul cursei de anduranţă 24 de ore de la Daytona. Noua maşină de curse va participa şi în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2018 în categoria LMGTE, unde va trebui să înfrunte concurenţi precum Aston Martin, Porsche, Ferrari şi Ford!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter