MINI John Cooper Works GP Concept este pregătit să atace circuitele de curse! (Video)

La Salonul Auto de la Frankfurt cei de la MINI vor dezvălui noul MINI John Cooper Works GP Concept, care reprezintă un hot-hatch dinamic pregătit să atace circuitele de curse.
Inspirat din triumful originalului Mini de la Raliul Monte Carlo de acum 50 de ani, conceptul dispune de un kit aerodinamic agresiv, cu spoilere și prize de aer imense, aripi evazate, accente de culoare roșie Curbside Red combinate cu culoarea caroseriei Black Jack Anthracite și jante de 19 inch încălțate în cauciucuri de performanță Michelin Pilot Sport Cup2 de dimensiunea 235/35 ZR19.
Interiorul dezvăluie și mai mult focusarea către circuitele de curse. Aici se regăsesc scaune de tip scoică cu centuri de siguranță cu prindere în cinci puncte, cușca de protecție, extinctor amplasat pe tunelul central și lipsa elementelor de prisos. Nu lipsește nici planșa de bord digitală și inscripțiile 0059, care se referă la anul în care a debutat clasicul Mini.
Probabil, din acest concept va fi inspirat viitorul MINI John Cooper Works GP, care va oferi șansa posesorilor să cu cerească circuitele de curse, dar și drumurile publice.
0
2,107
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!