Noua KIA Sorento facelift va debuta la Frankfurt

După ce a fost dezvăluită în Coreea de Sud, noua KIA Sorento facelift îşi va celebra debutul european în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
SUV-ul coreean a primit o “faţă” împrospătată cu blocuri optice adaptive LED, cu un calandru redesenat şi o nouă bară de protecţie cu incizii modificate şi blocuri anticeaţă LED grupate câte patru elemente (pe noua versiune GT Line).

Posteriorul vine cu o nouă bară de protecţie, finale de evacuare dreptunghiulare (pe motorizările diesel) şi noi blocuri optice LED iluminarea cărora aduce aminte de noua generaţie Audi Q5. Exteriorul este completat de noile culori Rich Espresso şi Gravity Blue, precum şi de noile jante de 17, 18 şi 19 inch.
La interior apare un nou volan în patru spiţe, un nou levier al transmisiei automate, o nouă planşă de bord, un nou display pentru sistemul de climatizare, materialele mai calitative, inclusiv piele bicoloră, iar sistemul multimedia vine cu display de 8 inch, conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto, precum şi navigaţie de la TomTom. Opţional este oferit un sistem audio premium Harman/Kardon cu 10 boxe şi 640 de waţi. Noul Sorento facelift vine şi cu pachetul de tehnologii de siguranţă DRiVE WISE, care include sisteme noi precum Lane Keeping Assist System sau Driver Attention Warning (previne distragerea sau somnolenţa conducătorului).
În Europa noul Sorento facelift va fi oferit cu benzinarul aspirat natural cu injecţie directă de 2.4 litri GDI ce dezvoltă 188 CP şi 241 Nm, un diesel de 2.0 litri CRDi (185 CP şi 402 Nm) şi un diesel de 2.2 litri CRDi (200 CP şi 441 Nm). În timp ce benzinarul şi dieselul de 2.0 litri sunt disponibile doar în combinaţie cu cutia de viteze automata în 6 trepte, cel mai potent diesel de 2.2 litri vine şi cu cutie de viteze manuală în 6 trepte şi cu noua cutie de viteze automata în 8 trepte, care oferă trei regimuri de condus - Eco, Comfort, Sport şi Smart.
Noua KIA Sorento facelift va fi disponibilă în Europa către sfârşitul anului 2017.
0
2,182
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!