Noua Kia Proceed Concept prefațează viitoarea generație cee’d

La Salonul Auto de la Frankfurt cei de la Kia vor dezvălui conceptul futurist Proceed Concept, care prefațează viitoarea generație cee’d și un nou tip de caroserie din partea producătorului coreean.
Potrivit celor de la Kia, pentru că cererea pentru hatchback-uri cu trei uși a scăzut radical, iar cele din urmă nu-și mai au rostul, ei s-au gândit că viitorul model dinamic pro_cee’d ar trebui să se renască într-o nouă caroserie, care va fi emoțională și, totodată versatilă, care va atrage o nouă generație de conducători, care-și doresc un model de performanță. Caroseria se numește „hatchback alungit” și este nu altceva decât un shooting brake cu proporții de coupe.
Proiectat în centrul european de design din Frankfurt, care se află la doar 500 de metri de la locul unde va fi dezvăluit, noul Proceed Concept vine cu un design inspirat din Kia Stinger, având aceleași proporții de automobil cu tracțiune spate, axul față fiind amplasat mai în față, lăsând un loc mare între roată și portierele față. Chiar dacă prefațează direcția de design al viitorului cee’d, este exclus ca cel din urmă să treacă pe tracțiunea spate, atât timp cât chiar și cei de la BMW vor trece modelele sale din Seria 1 pe tracțiune față. Viitorul cee’d însă, ar putea primi elementele de design asemănătoare, precum blocurile optice și calandrul „tiger nose”.
Conceptul este caracterizat de culoarea caroseriei „Lava Red”, elemente realizate din fibră de carbon, jante de 20 de inch și conturul geamurilor în forma literei „G”, care dispune de un logo GT și este luminescent, datorită tehnologiei „Luminline”. Acest contur iluminează pentru a întâmpina posesorul, atunci când cel din urmă se apropie de mașină. Versiunea de producție al acestui shooting brake spectaculos ar putea primi denumirea de Kia Proceed GT.
0
1,805
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!