Noul BMW Concept X7 iPerformance a fost dezvăluit oficial! (Video)

După imaginile scurse, iată că noul BMW Concept X7 iPerformance a fost dezvăluit oficial. Potrivit bavarezilor, acest concept, care va fi dezvăluit public în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (12-24 septembrie), prefațează viitorul model de producție, BMW X7, care va debuta în 2018.
Noul BMW Concept X7 iPerformance are o prezență dominantă, datorită caracterului tipic SAV-urilor BMW, formelor monumentale și calandrului extrem de generos, care va defini viitoarele generații a familiei BMW X. Conceptul este caracterizat de accente luxoase, precum elementele metalice și jantele gigante de 23 de inch. În ciuda dimensiunilor impunătoare blocurile optice sunt extrem de înguste, cele din față fiind înzestrate de elemente laser de culoare albastră în forma literei X.
Interiorul este inundat de lumina naturală datorită acoperișului de sticlă, care dispune de un suport în forma literei Y. Luxul de la interior este accentuat de elemente metalice, planșa de bord digitală de 12.3 inch, de care este alipit display-ul sistemului multimedia și pielea combinată Olive Bronze și Smoke White, cu care sunt căptușite cele șase scaune ce dispun de tetiere extrem de generoase.
Conceptul este dotat cu o propulsie plug-in hibridă, care include un benzinar supraalimentat și un motor electric, oferind SAV-ului generos posibilitatea să circule în regim pur electric. Ce performanțe oferă propulsia hibridă eDrive, nu se cunoaște.
Cel mai probabil, pe lângă propulsoare convenționale, modelul de producție, BMW X7, va prelua propulsia hibridă de la actuala navă amiral BMW Seria 7 în motorizare 740e iPerformance.
0
4,780
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!