Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Kia Picanto X-Line vine la Frankfurt cu aspect de SUV şi 100 CP

5 Septembrie 2017 - 15:44
Denis Godorozea
La Salonul Auto de la Frankfurt noua generaţie Kia Picanto va debuta într-o versiune cu aspect de SUV, numită Picanto X-Line. Noua Kia Picanto are un caracter expresiv datorită opţiunilor de personalizare, iar noul Picanto X-Line vine şi cu mai multă atitudine, datorită designului de crossover.
Exteriorul acestuia este condimentat de elemente de culoare neagră din partea de jos a caroseriei, ataşapente pentru aripi de aceeaşi culoare, inserţii din plastic argintiu în regiunea mediană de jos a barelor de protecţie, dar şi accente de culoare galbenă pe calandru, în jurul blocurilor optice ceaţă LED şi pe bara de protecţie spate. Tabloul este condimentat de jantele din aliaj de 16 inch şi finalele duble ale sistemului evacuare.
La interior se regăsesc aceleaşi accente vii, sub forma cusăturilor contrastante şi inserţiilor speciale de pe uşile faţă, dar şi pedalele din aluminiu, volanul turtit în partea de jos şi sistemul multimedia cu display „plutitor” de 7.0 inch, sistem de navigaţie 3D, conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto.
Noul Picanto X-Line este şi cel mai potent Picanto din istorie! Acesta vine dotat cu noul propulsor supraalimentat de 1.0 litri T-GDI, care dezvoltă 100 CP şi 172 Nm oferind o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 10.1 secunde şi un consum mediu de 4.5 l/100 km. Iată că micuţul Picanto a atins, în sfârşit, cifra magică de 100 CP!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter