Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Premieră: Noile Mercedes-Benz S-Class Coupe şi Cabriolet facelift! (Video)

La Salonul Auto de la Frankfurt Mercedes-Benz va aduce versiunile împrospătate ale modelelor S-Class Coupe şi S-Class Cabriolet. Modificările la exterior sunt aproape invizibile. Dar pentru ce să schimbi ceea ce deja este perfect? La exterior modelele au primit doar blocuri optice spate cu tehnologia OLED, care dispun de 66 de elemente luminiscente ultra plate, care de parcă plutesc la interiorul blocurilor.
Versiunea AMG Line a primit o bară de protecţie faţă cu prize de aer mai agresive, realizate în stilul noilor E-Class şi S-Class facelift, precum şi două opţiuni de jante de 20 de inch, în timp ce la posterior finalele de evacuare amintesc acum de cele de pe versiunea S 65.
Interiorul este condimentat cu trei tipuri de inserţii noi şi trei tipuri de căptuşiri din piele designo. Mai mult decât atât, la interior apare noul volan cu butoane tactile, precum şi noile display-uri de 12.3 inch pentru planșa de bord și sistemul multimedia, care formează o suprafaţă comună din sticlă. Aparenţa planşei de bord acum poate fi configurată în trei interpretări "Classic", "Sporty" şi "Progressive". Sistemul multimedia de ultimă generaţie primeşte navigaţie 3D, informaţii de atenţionare a conducătorului Car-to-X, conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto, în timp ce locul de depozitare în partea de jos ai consolei centrale, dispune de încărcător prin inducţie pentru smartphone.
Noile Mercedes-Benz S-Class Coupe şi Cabriolet facelift au primit şi tehnologii noi, datorită cărora modelele vor face încă un pas în direcţia condusul autonom. Sistemele Active Distance Control DISTRONIC şi Active Steering Assist acum oferă un condus semi-autonom mai predictibil, viteza fiind ajustată înaintea curbelor sau intersecţiilor cu sens giratoriu, datorită informaţiilor preluate din sistemul de navigaţie. Suspensia opţională MAGIC BODY CONTROL, care înclină maşina în interiorul curbei la un unghi de până la 2.65 de grade, acum lucrează mult mai bine, iar viteza de operare este de până la 180 km/h.
Gama de motorizări a suferit schimbări esenţiale. Acum Mercedes-Benz S-Class Coupe primeşte o motorizare mai accesibilă, S 450 4MATIC, care vine cu propulsorul V6 Biturbo de 3.0 litri, 367 CP şi 500 Nm, ce oferă o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 5.5 secunde. Precum şi am intuit, din gamă a dispărut motorizarea S 500, aceasta fiind înlocuită de noua S 560 4Matic pentru Coupe şi S 560 pentru decapotabilă. Ambele motorizări S 560 dispun de unitatea V8 Biturbo de 4.0 litri, 469 CP şi 700 Nm, ce oferă o acceleraţie identică de la 0 la 100 km/h de 4.6 secunde.
Modificările au atins şi versiunile de performanţă AMG S 63 4MATIC+ şi AMG S 65 în caroserii Coupe şi Cabriolet. Acestea vin cu bare de protecţie revizuite, în cazul versiunilor S 65 Coupe şi Cabriolet cu plase cromate în prizele de aer supradimensionate şi un difuzor spate revizuit, care dispune de o inserţie cromată orizontală, precum şi calandrul Panamericana cu elemente verticale cromate. Nu lipsesc nici noile blocuri optice spate cu tehnologia OLED. Modificările de la interior, sunt similare versiunilor obişnuite.
Versiunile Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Coupe şi Cabriolet primesc jante forjate noi de 19 inch, dar cel mai important, un substrat tehnic absolut nou. În locul vechiului propulsor de 5.5 litri, vine noua unitate de 4.0 litri V8 Biturbo, care oferă 612 CP şi 900 Nm, o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 3.5 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h (300 km/h cu pachetul AMG Driver’s Package).
Nouă este şi transmisia automată AMG SPEEDSHIFT MCT 9G cu 9 trepte, precum şi sistemul de tracţiune integrală 4Matic+, care oferă posibilitatea de a oferi maşinei, la dorinţă, doar tracţiunea pe axul spate.
Modelele de top Mercedes-AMG S 65 Coupe şi Cabriolet păstrează aceeaşi unitate V12 Biturbo de 6.0 litri ce oferă 630 CP şi 1,000 Nm, o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 4.1 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h (300 km/h cu pachetul AMG Driver’s Package).

Informații utile:
Test Drive Mercedes-Benz S500 Cabriolet
Test Drive Mercedes-AMG S63 4Matic Cabriolet
Test Drive Mercedes-AMG S 63 4MATIC Coupe de la BRABUS
0
932
GALERIE FOTO (78 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!