Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Renault Kadjar primeşte noi motorizări

Renault Kadjar, unul din cele mai populare SUV-uri de pe piaţa din Moldova, primeşte noi motorizări. Acestea îi vor completa oferta cu noi combinaţii preţioase, care lipseau până în prezent.
Cea mai importantă noutate vine pentru propulsorul diesel dCi 130. Acest motor putea fi cuplat până acum doar cu o cutie de viteze manuală, însă cei de la Renault au lansat acum şi o combinaţia a acestuia cu noua cutie de viteze automată X-Tronic, prezentă şi pe fratele mai mare Koleos. E vorba de o cutie automată cu raport continuu variabil, iar astfel doritorii de a opta pentru dieselul de 1.6 litri şi 130 CP vor putea avea parte, în sfârşit, de o cutie de viteze automată.
O altă veste bună vine şi pentru cei care ţinteau spre propulsoarele benzinare din gama Kadjar. Aici îşi face apariţia cea mai puternică motorizare de până acum – TCe 165 – care ascunde sub capotă un propulsor turboaspirat de 1.6 litri şi 165 CP. Acest propulsor îşi făcuse iniţial apariţia doar pe piaţa din Franţa, iar acum urmează a-şi extinde prezenţa şi pe celelalte pieţe ale continentului.
2
884
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!