Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Renault ZOE s-a lansat astăzi în Moldova şi a devenit primul automobil electric vândut oficial în ţara noastră. Cât costă acesta?

30 Septembrie 2017 - 17:42
Ilie Toma
Renault face istorie în Moldova, lansând astăzi primul model 100% electric disponibil de a fi cumpărat oficial printr-o reprezentanţă din ţara noastră.
Lansarea electromobilului s-a făcut în cadrul unui eveniment al uşilor deschise, în care toţi doritorii au fost invitaţi să conducă şi să cunoască pe viu noul Renault ZOE, dar şi SUV-ul de talie mare Koleos.

De la ce preţ porneşte, deci, noul Renault ZOE în Moldova? Ei bine, preţul de start este de 26,900 euro, valabil pentru versiunea Life ZE22. Aici vine prima atenţionare, întrucât autonomia pe care pune accent noul ZOE este de 400 km, însă versiunea Life ZE22, în dotare incipientă, vine cu o baterie de capacitate mai mică, ce-i garantează electromobilului o autonomie de 240 km. Astfel, dacă vreţi autonomia mai mare, trebuie să optaţi cel puţin pentru versiunea Life ZE40, care porneşte de la 29,900 euro în ţara noastră.
ZOE dispune şi de o versiune mai echipată, Intens ZE40, care vine cu aceeaşi autonomie de 400 km, dar cu mai mult dotări, şi porneşte de la 31,200 euro. La aceste preţuri se mai pot adăuga câteva opţionale, astfel încât electromobilul disponibil astăzi la test drive avea un preţ cu câteva mii de euro mai mare.
Renault oferă o garanţie 5 ani sau 100 mii km pentru ZOE. Un termen similar de garanţie este oferit şi pentru bateria maşinii. De asemenea, Renault Moldova vă poate facilita şi instalarea unei prize electrice de înaltă tensiune în garajul sau parcarea Dvs., pentru a vă ajuta să treceţi mai uşor la stilul de viaţă nou al mobilităţii electrice. De asemenea, toţi proprietarii electromobilelor Renault vor putea să-şi alimenteze gratuit maşinile la prizele electrice instalate lângă showroom-ul Renault Moldova.

Deci, cum vă pare ideea cumpărării unui automobil 100% electric în Moldova?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter