Sâmbătă, 30 septembrie, Renault Moldova vă aşteaptă la ziua testelor drive cu ZOE electric şi Koleos
27 Septembrie 2017, 08:25
Noul Renault Zoe este pe cale de a se lansa oficial în Moldova, iar odată cu el lumea auto a ţării noastre va cunoaşte marcarea unui moment crucial, prin care un model 100% electric devine primul disponibil pentru achiziţie printr-un distribuitor oficial din ţara noastră. Iar cei de la Renault Moldova vor să ne convingă de avantajele mobilităţii electrice pe viu, aşa că organizează sâmbătă, 30 septembrie, ziua uşilor deschise în showroom-ul de pe str. Petricani din Chişinău.

Toţi doritorii vor putea testa pe propria piele noul SUV de talie mare din gama Renault – Koleos –, iar cei fascinaţi de mobilitatea electrică vor putea proba pe viu noul ZOE. Acesta din urmă, pe lângă faptul că şi-a câştigat titulatura de cel mai bine vândut automobil electric în Europa, mai vine cu o serie de proaspete picanterii tehnice, printre care şi o autonomie de până la 400 km!
Noi, la rândul nostru, vom explora în curând tot ceea ce poate oferi noul Renault Zoe şi vă vom informa cu lux de amănunte despre experienţele la
bordul lui! Dar Dvs. sunteţi gata de mobilitatea electrică aici, în Moldova?
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
2,641
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!