Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ultimul exemplar Ford B-Max a ieşit pe porţile uzinei din Craiova pentru a face loc noului EcoSport! (Video)

4 Septembrie 2017 - 12:00
Denis Godorozea
Segmentul monovolumurilor este în continuă scădere, cele din urmă fiind înlocuite cu SUV-uri, care înregistrează creşteri exorbitante. Chiar şi timpul unor astfel de monovolume geniale, precum este Ford B-Max, este pe sfârşite.
Lansat acum 5 ani, în iunie 2012, modelul B-Max se caracteriza prin lipsa montantului central şi portierelor spate glisante, precum şi cu un spaţiu generos la interior în ciuda dimensiunilor compacte.

Pe 1 septembrie 2017, la uzina din Craiova, România, a fost asamblat ultimul exemplar Ford B-Max. În cei 5 ani de istorie monovolumul compact a fost produs în 280,000 de exemplare, B-Max însă nu va mai avea succesor. La sfârşitul lunii septembrie, începe un nou capitol în istoria uzinei de la Craiova şi anume, producţia noul Ford EcoSport facelift, acesta fiind şi modelul care va substitui monovolumul B-Max.
Cei de la Ford au investit 200 de milioane de euro pentru reutilarea uzinei de la Craiova, unde au fost instalaţi şi 190 de roboţi noi, care vor produce noul EcoSport facelift. Modelul EcoSport produs în România va fi vândut în Europa, cu excepţia Rusiei. SUV-ul compact va continua să fie produs şi în India, doar pentru piaţa internă şi alte pieţi, cu excepţia Europei.
Cei de la Ford România au realizat şi un video, unde câţiva clienţi vorbesc despre practicismul modelului B-Max.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter