Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Acest BMW E30 imaculat are doar 260 de kilometri la bord! Preţul este pe măsură!

13 Octombrie 2017, 09:38
Valeriu Bahnaru via Jalopnik
Unul dintre cele mai îndrăgite BMW-uri în lume, dar şi în Moldova, este BMW Seria 3 E30. O platformă compactă, uşoară şi cu propulsoare dinamice, fiind este extrem de dorită printre fanii producătorului bavarez, care sunt conducători începători şi nu numai.
În Moldova un asemenea exemplar poate fi procurat la un preţ între 500 şi 3,000 de euro, în dependenţă de starea în care se află. Fanii ar da totul pentru un exemplar imaculat, care nu a fost modificat şi abuzat excesiv. Uite că un asemenea exemplar este scos la vânzare în Belgia fiind un E30 din 1985 în versiunea 323i cu propulsor de 2.3 litri în 6 cilindri în linie cu sistem de injecţie, ce dezvoltă 150 CP fiind cuplat la o cutie de viteze manuală în 5 trepte.
Acesta mai dispune de geamuri laterale spate ce se deschid în părţi, spoilere faţă/spate, scaune Recaro pentru conducător şi pasagerul faţă, precum şi un diferenţial autoblocabil la 25%. Maşina este practic nouă având doar 260 de kilometri la bord, curelele fiind schimbate, iar cauciucurile fiind originale!
Totul este într-o stare impecabilă, dar şi preţul este pe măsură! Cum credeţi, care este preţul? 10,000 sau 20,000 de euro?! Nu! Vânzătorul cere o sumă exorbitantă de 69,900 de euro! Se merită oare?!
0
1,163
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!