Acest McLaren F1 din 1997 este absolut nou! Proprietarul nu l-a condus niciodată!

Procurarea unui automobil în calitate de investiţie, nu este un obicei apărut recent, iar acest McLaren F1 este dovada acestui lucru.
Apărut la începutul anilor ’90, McLaren F1 a devenit instant o legendă datorită aspectului său futurist, poziţionării centrale ale conducătorului, titlului de cea mai rapidă maşină din lume şi monococei realizate din fibră de carbon.
A fost evident, că această maşină va avea o importanţă istorică, iar valoarea ei va creşte semnificativ. Probabil, din această cauză primul şi unicul proprietar, nu l-a condus niciodată, iar acum îl scoate la vânzare! Exemplarul din imagini este al 60-lea la număr. În total au fost produse 106 exemplare McLaren F1, 64 dintre care au fost versiuni de stradă, iar restul fiind prototipuri şi maşini de curse.
Acest exemplar are doar 239 kilometri de teste la bord, pe care le-au făcut piloţii de teste la uzină. Deci, unicul proprietar nu a făcut nici măcar un kilometru în plus la volanul acestei bijuterii! Astfel, acesta este exemplarul cu cel mai mic parcurs din lume! Interiorul încă mai este căptuşit în pelicula din uzină, precum şi servietele originale, amplasate în compartimentele pentru bagaje.
Pe lângă maşină, viitorul proprietar va primi şi setul de chei originale realizate din titan şi poleite cu aur, ceasul de mână comemorativ TAG Heuer, care nu a fost purtat niciodată fiind extrem de rar, o trusă de scule Facom, precum şi elementele opţionale, comandate de către proprietar, printre care sistemul de evacuare adiţional în specificaţia LM şi volanul adiţional similar versiunii GTR. Un element distinctiv este semnătura lui Gordon Murray, aplicată de mâna maestrului direct pe caroseria vopsită în culoarea Dandelion Yellow.
Amplasat central este acelaşi propulsor V12 de 6.1 litri de origine BMW, ce dezvoltă 627 CP şi poate propulsa legendarul F1 până la o viteză de aproape 390 km/h! Păcat că proprietarul nu a savurat nici măcar o clipă la volanul acestui McLaren F1, care urmează să fie vândut cu cel puţin 15 milioane de dolari.
0
3,145
GALERIE FOTO (35 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!