Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Arnold Schwarzenegger şi-a împlinit un vis - acum Hummer-ul său este electric! (Video)

La începutul lui 2017 renumitul actor şi fostul gubernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, a testat primul Mercedes-Benz G-Class electric creat de către specialiştii companiei austriece Kreisel Electric.
Recent, Arnold Schwarzenegger şi-a împlinit un vis - acum Hummer-ul său este electric, fiind transformat de către cei de la Kreisel Electric! Austriecii nu planifică producerea kiturilor pentru transformarea modelului Hummer H1 în vehicul electric.
În schimb proiectul ambiţios demonstrează capacităţile companiei, care este susţinută puternic de către Arnold Schwarzenegger, care a contribuit şi la crearea noii uzine din Rainbach, unde vor fi produse bateriile pentru viitoarele automobile transformate în vehicule electrice. Transformarea acestui Hummer H1 în vehicul electric a durat doar două luni de zile.
În locul propulsorului cu ardere internă, care consuma 24 l/100 km şi arunca în aer 470 g/km de CO2, s-a adăpostit o propulsie electrică cu două motoare electrice ce livrează o putere totală de 490 CP şi un pachet de baterii de 100 kWh. Datorită celui din urmă mastodontul de 3.3 tone poate parcurge aproape 300 km cu o singură încărcare. Viteza maximă este mai mult decât suficientă – 120 km/h (cu doar 14 km/h mai puţin faţă de original).

Acum Arnold Schwarzenegger va putea circula liniştit cu al său Hummer H1 electric pe străzile Californiei!
0
558
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!