BMW Individual a creat un M3 unic!

În cadrul expoziţiei SEMA Show bavarezii vor dezvălui noul BMW M3 30 Years American Edition, care celebrează 30 de ani de la lansarea modelului M3 în SUA. Aspectul acestui exemplar a fost elaborat de către designerii BMW Group Designworks, iar de crearea maşinii în sine s-au ocupat specialiştii BMW Individual.
Fiind bazat pe modelul BMW M3 Competition Package, exemplarul unic a fost vopsit în culoarea Frozen Red II Metallic, inspirată din originala culoare Henna Red în care era vopsită prima generaţie BMW M3 (E30) în anii ’80 ai secolului trecut, dotat cu jante unice de 19 inch pe axul faţă şi 20 de inch pe axul spate, vopsite în culoarea aurie inspirată şi ea din jantele maşinii de curse M3 E30 Warsteiner DTM. Jantele sunt echipate cu cauciucurile de performanţă Michelin Pilot Sport Cup 2. Un accent discret sunt liniile aplicate de-a lungul acoperişului imitând tricolorul diviziei ///M.
Maşina mai este dotată şi cu accesorii M Performance Parts, printre care elementele realizate din fibră de carbon precum splitter-ul frontal, inciziile barei de protecţie faţă, corpurile oglinzilor retrovizoare, difuzorul şi spoilerul spate. Noul BMW M3 30 Years American Edition a fost echipat şi cu un sistem de evacuare realizat din titan, suspensie ajustabilă ce poate reduce garda la sol cu până la 20 mm, iar sub capotă se regăseşte unitatea S55 de 3.0 litri în 6 cilindri în linie ce dezvoltă 450 CP, fiind cuplată la transmisia manuală în 6 trepte.
Cel mai ţipător în acest exemplar este interiorul, unde este combinată pielea din trei culori – albă Opal White, roşie Mugello Red şi albastră Fjord Blue. La interior se regăseşte Alcantara, pielea de culoare neagră în partea de sus a bordului şi a uşilor, inserţiile din fibră de carbon, precum şi logourile speciale, pe care este reprezentat steagul SUA şi cifra 30.
Acest exemplar unic îl va putea procura un fericit pasionat îndată după SEMA Show.
0
3,649
GALERIE FOTO (29 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!