BMW Seria 7 întruneşte luxul BMW Individual şi sportivitatea M Performance
31 Octombrie 2017, 17:45
Pentru SEMA Show cei de la BMW au pregătit şi o Seria 7. Ce să caute la SEMA nava amiral bavareză, vă veţi întreba? Nu este un model sport, ci un hibrid de lux! Uite că bavarezii au decis să confere modelului de lux o aparenţă sportivă, dar şi un interior pe seama statutului.
Astfel, acest BMW 740e xDrive iPerformance ascunde identitatea de automobil hibrid, având un aspect mult mai dinamic datorită accesoriilor M Performance Parts. Spre exemplu, calandrul este întunecat având un contur de culoare neagră, logo-urile “i” au fost înlăturate de pe aripile faţă,
elementele cromate de la exterior au fost vopsite în culoarea neagră lucioasă, inclusiv finalele sistemului de evacuare, iar jantele nu mai dispun de accente albastre, pentru că au fost înlocuite cu altele M Performance de 21 de inch! Barele de protecţie sunt de
la interpretarea M Sport, cu prize de aer mai mari, pe capacul portbagajului a apărut un spoiler micuţ, iar corpurile oglinzilor retrovizoare au fost realizate din fibră de carbon. Sistemul de frânare cu etriere de culoare albastră, de asemenea este M Sport.
Sportivitatea exteriorului este combinată cu luxul şi somptuozitatea interiorului, care dispune de tratament BMW Individual. Interiorul este tapiţat în piele de culoare roşie Fiona Red, scaunele având accente de culoare neagră realizate din piele împletită şi cusături originale pe speteze.
Pragurile portierelor faţă sunt înzestrate cu inscripţia BMW Individual Manufaktur pe fundal de culoare roşie, iar inserţiile de la interior sunt realizate din lemn roşu. Acest exemplar nu are o denumire anume, pentru că ar suna cam aşa – BMW Individual 740e xDrive iPerformance M Performance!
Reamintim că propulsia hibridă al modelului 740e xDrive iPerformance livrează un total de 326 CP dintr-un benzinar de 2.0 litri turbo în 4 cilindri (258 CP și 400 Nm) şi un motor electric (113 CP și 250 Nm) amplasat între propulsor şi transmisia automata în 8 trepte. Pachetul de baterii litiu-ion de 6.9 kWh poziţionat sub scaunele spate, în regimul de condus pur electric MAX eDrive, oferă Seriei 7 hibride o autonomie pur electrică de 40 km.
În regim hibrid consumul pentru
prima sută de kilometri constituie
doar 2.1 l/100 km. Odată cu
acest exemplar este anunţat şi
noul BMW TuroCord EV Charger – încărcătorul ce oferă o încărcare
de 3 ori mai rapidă faţă de cel standard, fiind compatibil cu
prizele de 120 şi 240 de volţi.
Acest încărcător poate încărca
bateriile cu 3.6 kW, având încorporat un sistem de deconectare automata şi fiind impermeabil. Încărcătorului costă 499 de dolari în SUA şi poate fi utilizat pe toate modelele din gama iPerformance.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,389
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!