Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW X5 și X6 primesc ediții speciale

11 Octombrie 2017 - 14:45
Denis Godorozea
Producția actualelor generații BMW X5 și X6 este aproape de sfârșit, pentru că viitoarele generații urmează să apară deja în 2018. Astfel bavarezii lansează două ediții speciale pentru SUV-urile germane.
Noul BMW X5 Special Edition combină pachetul M Sport cu interiorul din piele Dakota și scaunele încălzite pentru conducător și pasagerul față. Drept alternativă (fără plată suplimentară) este oferită tapițeria combinată din piele și Alcantara, accentuată de logourile ///M. Opțional interiorul poate fi tapițat cu piele Merino de la BMW Individual în cinci culori la alegere. Noua ediție specială este disponibilă în orice motorizare cu excepția dieselului de top X5 M50d.
La rândul său, noul BMW X6 M Sport Edition se deosebește prin culoarea Long Beach Blue Metallic și inserțiile de la interior realizate din fibră de carbon. În calitate de alternativă sunt oferite culorile Carbon Black sau Mineral White Metallic, dar și jantele de 21 de inch (20 de inch în dotarea standard). Precum și BMW X5 Special Edition, noul BMW X6 M Sport Edition este oferit în orice motorizare, cu excepția dieselului de top X6 M50d.

Aceste două ediții speciale vor fi disponibile începând cu luna decembrie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter