Chişinău: şofer reţinut după ce a ameninţat cu arma un alt participant la trafic

Aveţi grijă atunci când faceţi observaţie unui alt conducător ce încalcă Regulamentul Circulaţiei Rutiere (RCR), pentru că aţi putea fi ameninţat cu arma în plină zi! Acest lucru i s-a întâmplat unui conducător auto de 22 de ani, care nu i-a permis să încalce RCR unui alt conducător de 35 de ani, aflat la volanul unei Dacia. Cel din urmă a scos o armă și la amenințat!
Incidentul a avut loc în jurul orei 08:40 pe strada Uzinelor din municipiul Chișinău în intersecția Calea Basarabiei – Ismail. Conducătorul care a fost ameninţat imediat a apelat la poliție, iar echipajul de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier în intersecția respectivă a intervenit și a reținut șoferul. În urma controlului autoturismului, inspectorii de patrulare au depistat pistolul, deținut legal, cu care a fost amenințat celălalt conducător.

Potrivit celor de la INP (Inspectoratul Naţional de Patrulare) arma implicată în conflict a fost ridicată și este păstrată în IP Ciocana până la primirea unei decizii definitive, iar suspectul a fost reţinut şi escortat la Inspectoratul de Poliţie, care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incidentul.
0
2,416
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!