Dedicat entuziaştilor - noul Porsche 911 Carrera T! (Video)

După lansarea modelului 911 R, cei de la Porsche au promis să creeze mai multe modele dedicate entuziaştilor, care vor fi mai accesibile şi plăcute în condus. Iată că producătorul german s-a ţinut de promisiune lansând noul Porsche 911 Carrera T, cu o denumire inspirată din trecut.
Litera „T” în denumire nu înseamnă „Turbo” ci „Touring”, deşi modelul vine cu propulsor supraalimentat de 3.0 litri identic celui de pe Carrera convenţională, livrând aceeaşi putere – 370 CP (450 Nm). Care este diferenţa atunci? Cântărind 1,425 kg noul 911 Carrera T este cu 20 de kilograme mai uşor faţă de 911 Carrera, datorită geamurilor laterale spate şi luneta mai subţiri, eliminării izolării fonice, scaunelor spate şi a sistemului multimedia (disponibil în calitate de opţiune).
În combinaţie cu un diferenţial blocabil cu raport redus noul 911 Carrera T cu transmisie manuală în 7 trepte este cu 0.1 secunde mai rapid decât Carrera obişnuită la acceleraţia de la 0 la 100 km/h având nevoie de doar 4.5 secunde. De la 0 la 200 km/h acceleraţia durează 15.1 secunde. Este disponibilă şi transmisia PDK, care reduce timpul de acceleraţie la 4.2 secunde şi respectiv 14.5 secunde. Viteza maximă este de 290 km/h indiferent de transmisie.
Noul Porsche 911 Carrera T vine echipat cu suspensie sport (PASM) ce reduce garda la sol cu 20 mm, pachet Sport Chrono optimizat, sistem de evacuare sport cu finale de culoare neagră şi sistem de virare a roţilor spate disponibil în calitate de opţiune. Noul model se deosebeşte prin spoilerul frontal optimizat aerodinamic, oglinzi Sport Design vopsite în culoarea Agate Grey Metallic, jante de 20 de inch preluate de la Carrera S şi vopsite în culoarea Titan Grey, logouri şi inscripţii “911 Carrera T” pe uşi şi capacul motorului. Pentru exterior sunt disponibile culorile Black, Lava Orange, Guards Red, Racing Yellow, White şi Miami Blue, precum şi culorile metalizate Carrara White, Jet Black şi GT Silver.
Interiorul purist este caracterizat de cusăturile contrastante în culoarea caroseriei, inserţiile din stofă Sport-Tex pentru scaunele sport (sunt disponibile scaunele de tip scoică), volanul GT, inserţiile de culoare neagră, mânerele uşilor realizate din stofă, un levier unic al transmisiei manuale cu inscripţii de culoare roşie şi inscripăţiile “911” pe tetiere şi “Carrera T” pe praguri.

Noul Porsche 911 Carrera T va fi disponibil începând cu ianuarie 2018 la un preţ de 107,553 de euro.
0
1,945
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!