Ford Mustang devine mai agil datorită noului pachet de performanță

Deși a fost prezentat la începutul anului, vânzările noului Ford Mustang facelift vor demara abia acum, iar pentru a menține interesul publicului cei de la Ford au lansat un nou pachet de performanță pentru pony-car-ul american.
Numit Performance Pack Level 2, pachetul de performanță include un splitter frontal ce sporește forța de apăsare cu 11 kg la viteza de 130 km/h, un spoiler spate revizuit, jante de 19 inch cu o lățime de 10.5 inch pe axul față și 11 inch pe axul spate, „încălțate” în cauciucuri Michelin Pilot Sport Cup de dimensiunea 305/30 ZR19.
În combinație cu elementele din Performance Pack Level 1, care include suspensia cu arcuri mai rigide ce coboară garda al sol cu 13 mm, amortizoare MagneRide, ransforsare pentru suspensia față, stabilizatoare mai rigide, direcție mai precisă, sistem de frânare Brembo, diferențial autoblocabil Torsen cu raport scurtat de 3.73, noul Mustang va fi extrem de capabil și direct în curbe.
Opțional sunt oferite și scaunele Recaro căptușite în piele sau material textil. Noul Performance Pack Level 2 va fi disponibil doar pe Mustang GT cu V8-ul de 5.0 litri cuplat la transmisia manuală.
0
2,308
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!