Honda dezvăluie la Tokyo noul Sports EV Concept (Video)

Cei de la Honda continuă să ne bucure cu vehicule electrice conceptuale extrem de laconice şi plăcute ca design. După dezvăluirea conceptului Honda Urban EV Concept la Frankfurt, în Tokyo a fost prezentat un coupe conceptual numit Honda Sports EV Concept.
Realizat într-un stil similar conceptului Urban EV, noul Sports EV aduce aminte de Honda S800 Coupe din anii ’60 ai secolului trecut, având un design retro-futurist accentuat de o „faţă prietenoasă”. Caroseria compactă dispune de proporţii radicale de sport-car, cu o capotă lungă şi un acoperiş ce coboară dinamic către posterior.
Aspectul prietenos al conceptului este menit să sporească conexiunea dintre posesor şi maşină. Această conexiune va fi fortificată şi de comunicarea dintre posesor şi maşină prin intermediul intelegenţei artificiale numite “Honda Automated Network Assistant”. La interior se regăseşte un display imens amplasat deasupra bordului, similar celui din Urban EV Concept.
Conceptul este construit pe o platformă electrică şi vine cu un motor electric ce pune în mişcare roţile spate, dar şi cu un pachet de baterii amplasat, cel mai probabil, în partea frontală. În viitor cei de la Honda vor extinde oferta vehiculelor hibride şi electrice, iar noul Sports EV ar putea face parte din această ofensivă.
0
2,121
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!