IMSA RXR One este un Mercedes-AMG GT S adus până la 860 CP!
20 Octombrie 2017, 16:25
Compania IMSA a dezvăluit noul său proiect numit IMSA RXR One, care pare a fi o maşină de curse evadată pe drumurile publice! Este un proiect cu adevărat demenţial, creat pe baza
modelului Mercedes-AMG GT S. Practic totul a fost modificat, niciun element ne fiind lăsat fără atenţie.

Exteriorul a fost modificat considerabil
cu elemente realizate din fibră de carbon, inclusiv aripile extrem de evazate, care adaugă 55 mm în lăţime pentru partea frontală şi 65 mm pentru cea spate.
Din fibră de carbon vizibilă este realizat spoilerul faţă, elementele aerodinamice din prizele supradimensionate, difuzorul spate şi imensul eleron spate, care este oferit în calitate de opţiune. În ciuda proporţiilor sporite, maşina de fapt a „slăbit” cu tocmai 300 kg, având
acum 1,300 kg! Şi asta în ciuda faptului că maşina a mai primit şi o cuşcă de protecţie la interior! Pentru lăţimea sporită au fost revizuite ambele axe, care au primit şi suspensie ajustabilă. În aripile voluptoase se adăpostesc jantele forjate de 20 de inch pe axul
faţă şi 21 de inch pe axul spate proiectate special pentru acest model. Jantele sunt cu prindere centrală şi sunt „încălţate” în cauciucuri de performanţă Pirelli Zero Trofeo R, iar în spatele acestora se zăreşte sistemul de frânare ultra-performant cu discuri de frână carbon-ceramice.
Modificări substanţiale a primit şi propulsorul de 4.0 litri V8 Biturbo. Acesta vine cu un sistem de răcire de performanţă, turbocompresoare noi, pistoane forjate şi biele forjate, sistem de evacuare realizat din Inconel.
Până şi arborele cardanic a fost înlocuit cu unul ranforsat. În rezultatul tuturor modificărilor monstrul de sub capotă este capabil să dezvolte 860 CP şi 1,000 Nm!
IMSA RXR One va fi produs într-un număr extrem de limitat, iar fiecare exemplar se va deosebi prin accente şi opţiuni alese de către client.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,043
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!