Ken Block terorizează legendarul Pikes Peak cu al său Ford Mustang Hoonicorn RTR V2 de 1,400 CP! (Video)

Cu siguranţă unul dintre cele mai demenţiale Mustang-uri din lume este Hoonicorn RTR V2, bazat pe un Ford Mustang din 1965, care dispune de un V8 Roush-Yates de 6.7 litri dotat cu două turbocompresoare, capabil să dezvolte 1,400 CP!
Recent Ken Block a decis să cucerească legendarul Pikes Peak la volanul acestui monstru, iar rezultatul este de-a dreptul fenomenal şi se numeşte Climbkhana! Pilotul american nu a încercat să bată nici-un record, ci a dorit să ne delecteze cu un show pe cinste, pe care îl poate realiza cu uşurinţă, datorită manierei sale de condus pe muchie de cuţit. Ken Block s-a jucat cu moartea în încercare de a face ceva demenţial.
Într-o curbă oarbă fără de îngrădire acesta a trecut extrem de aproape de marginea prăpastiei, unde o greşeală ar putut fi fatală! În anul 2012 în aceeaşi curbă un Mitsubishi Lancer Evolution VIII de curse a căzut în prăpastie exact în aceeaşi curbă, din fericire pilotul şi co-pilotul au scăpat nevătămaţi. Pentru a simţi unde se află marginea prăpastiei la extremele acesteia a fost clădit un mic turn din pietre după care Ken Block s-a putut orienta.
Potrivit lui Ken Block, acesta a fost cel mai extrem lucru pe care l-a făcut în cariera sa.
0
2,463
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!