Lexus dezvăluie noul LS+ Concept şi două modele aniversare RC F şi GS F (Video)

În cadrul Salonului Auto de la Tokyo cei de la Lexus au dezvăluit noul LS+ Concept, care prefaţează viitorul LS. Staţi puţin! Noua generaţie a navei amiral Lexus a fost dezvăluită acum un an!
Astfel, noul concept prefaţează versiunea facelift a acesteia, care va apărea în anul 2020 şi va fi dotată cu sistemul condusului autonom! Anume acest lucru şi-l demonstrează noul concept – tehnologiile condusului autonom, pe care Lexus vrea să le lanseze în 2020. Sistemul "Highway Teammate", cu care este echipat noul Lexus LS+ Concept, poate conduce în regim autonom doar pe magistrale, având capacitatea, de a intra pe magistrală, de a depăşi automobile cu aprobarea conducătorului şi de a ieşi de pe magistrală. Sistemul îşi poate reînnoi informaţiile despre situaţia din trafic conectându-se la un centru de date. Pe la mijlocul anilor 2020 cei de la Lexus promit să lanseze şi sistemul „Urban Teammate”, care va conduce autonom pe străzile oraşelor.
Noul Lexus LS+ Concept este construit pe baza actualului Lexus LS, caroseria fiind identică, însă partea frontal şi posteriorul au primit modificări esenţiale. Conceptul are o faţă futuristă datorită blocurilor optice inedite, care accentuează harponul luminescent de dimensiuni gigante. Calandrul vine cu un sistem, care acoperă plasa pentru a îmbunătăţi aerodinamica. Partea din spate este accentuată de un nou set de blocuri optice, ce se extind pe toată laţimea maşinii, iar pe lateral modificările se rezumă la incizia de pe aripile faţă, dar şi excluderea elementelor cromate şi a oglinzilor retrovizoare, care au fost înlocuite de camere, în timp ce mânerele sunt ascunse. Probabil un facelift apropiat îl va primi şi modelul de producţie.
Pe lângă sedanul conceptual cei de la Lexus au adus la Tokyo şi două modele aniversare, care celebrează 10 ani de la apariţia modelelor sportive din gama Lexus „F”. Paradoxul constă în faptul, că acum 10 ani, în 2007, apărea modelul Lexus IS F, iar generaţia actuală nici măcar nu mai are o asemenea versiune dinamică. Astfel, aniversarea este celebrată de modelele RC F şi GS F.
Ambele primesc o caroserie vopsită în culoarea gri mată, elemente realizate din fibră de carbon pentru exterior şi interior, jante vopsite în culoare neagră, sistem de evacuare sport realizat din titan şi interior exclusivist dominat de pielea de culoare albastră "Heat Blue". Ediţiile aniversare vor fi vândute doar în Japonia începând cu primăvara anului 2018.

0
2,073
GALERIE FOTO (39 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!