Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz G-Class se pregăteşte de pensionare! A fost anunţată ediţia finală Mercedes-AMG G 65 Final Edition!

20 Octombrie 2017 - 11:46
Denis Godorozea
Curând actuala generaţie Mercedes-Benz G-Class, produsă începând cu anul 1979, va fi înlocuită cu o nouă generaţie. Producătorul german însă, începe pensionarea lui Gelandewagen cu eliminare din gama modelelor a versiunii de top G 65. Pentru a marca pensionarea acesteia, a fost creată ediţia finală Mercedes-AMG G 65 Final Edition! Doar 65 de exemplare vor fi produse pentru lumea întreagă, 30 dintre care vor ajunge în SUA.
Exteriorul noului Mercedes-AMG G 65 Final Edition este accentuat de jantele de 21 de inch vopsită într-un bronz deschis, care se regăseşte şi pe elementele barei de protecţie faţă, conturul calandrului, husa roţii de rezervă şi corpurile oglinzilor retrovizoare. Etrierele sunt vopsite în culoarea gri, iar pragurile şi finalele sistemului de evacuare în negru mat, în timp ce în partea de jos a uşilor se regăsesc liniile stilate AMG Sport.
La interior ediţia finală Mercedes-AMG G 65 Final Edition a primit pachetul exclusivist designo Exclusive Package, care include pielea neagră Nappa, inserţii din piele cu aspect de fibră de carbon pe suporturile laterale ale scaunelor, inserţii din fibră de carbon, cusături contrastante de culoarea bronzului, volan AMG Performance şi inscripţia “G 65 Final Edition” pe mânerul amplasat pe bord în partea pasagerului faţă.
Sub capotă se regăseşte acelaşi V12 Biturbo de 6.0 litri ce dezvoltă 630 CP ş 1,000 Nm. Fiind cuplat la transmisia automata AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G TRONIC, acesta accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.3 secunde şi atinge viteza maximă de 230 km/h (limitată electronic).

Noul Mercedes-AMG G 65 Final Edition va avea un preţ de 310,233 de euro în Germania. În ciuda preţului exorbitant, mai bine de o treime din toate G-Class-urile vândute sunt versiuni AMG.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter