Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua Toyota Century este un Rolls-Royce nipon destinat Japoniei

5 Octombrie 2017 - 10:36
Denis Godorozea
Modelul Toyota Century este nava amiral niponă destinată în exclusivitate pieţei din Japonia. Este un fel de Rolls-Royce nipon, care a fost lansat pentru prima dată în 1967, primind denumirea Century (Secol), pentru a comemora 100 de ani de la naşterea fondatorului Toyota, Sakichi Toyoda. Incredibil, dar în cei 50 de ani de istorie modelul Century a schimbat doar trei generaţii, toate având un design foarte apropiat.
Cea de-a treia generaţie, care va fi lansată la Salonul Auto de la Tokyo, va intra în producţie pe la mijlocul anului 2018. Noul Century păstrează designul clasic, dar are şi accente moderne, precum tehnologia LED pentru blocurile optice. Limuzina a crescut în dimensiuni, având acum 5,335 mm în lungime (+65 mm), 1,930 mm în lăţime (+40 mm), 1,505 mm în înălţime (+30 mm) şi un ampatament de 3,090 mm (+65 mm). Spaţiul de la interior a crescut simţitor, precum şi comoditatea urcării şi coborârii din maşină.
Interiorul luxos este accentuat de inserţiile din lemn şi de un material textil realizat la 100% din ţesătură de lână, care se regăseşte nu doar pe scaune, dar şi pe panelurile uşilor, pentru a crea o ambianţă călduroasă. Există şi opţiunea căptuşirii interiorului în piele. Scaunele spate dispun de funcţia de masaj, iar opţional este oferit sistemul de divertisment, cu un display generos amplasat între scaunele faţă şi sistem audio cu 20 de boxe.
Noul Century oferă un confort desăvârşit, datorită reducerea nivelului zgomotelor şi vibraţiilor, inclusiv de la cauciucuri, care au fost elaborate special pentru acest model.
În locul benzinarului V12 vine o propulsie hibridă, formată dintr-un V8 de 5.0 litri aspirat natural, motor electric şi baterii nichel-hidrură.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter