Noul BMW M5 primeşte accesorii M Performance şi versiunea MotoGP Safety Car

Noua generaţie BMW M5 vine cu două noutăţi – accesoriile M Performance şi versiunea MotoGP Safety Car, care va adera la flota automobilelor de siguranţă din Campionatul Mondial de Motociclism, MotoGP.
Dotat cu accesorii M Performance Parts, noul BMW M5 M Performance se deosebeşte prin splitter-ul central şi elementele realizate din fibră de carbon, printre care conturul calandrului, elementele prizelor laterale ale barei de protecţie faţă, inserţiile inciziilor aripilor faţă, ataşamentele pragurilor, corpurile oglinzilor retrovizoare, spoilerul capacului portbagajului, difuzorul spate şi finalele sistemului de evacuare realizat din titan. Exteriorul mai este condimentat şi de liniile speciale realizate în culorile diviziei ///M. Inserţii din fibră de carbon se regăsesc şi la interior.
La rândul său, noua maşină de siguranţă BMW M5 MotoGP Safety Car, pe lângă accesoriile M Performance Parts menţionate mai sus, primeşte o aparenţă specială inspirată din maşina de curse M8 GTE, care va concura în cursa de 24 de ore de la Le Mans în anul 2018, precum şi jante bicolore, blocuri LED suplimentare, girofar, fixatoare de curse pentru capotă, scaune de tip scoică la interior preluate de la BMW M4 GTS şi butoane speciale pentru activarea iluminării exterioare.
Sub capotă se regăseşte V8-ul Twin Turbo de 4.4 litri ce dezvoltă 600 CP şi 750 Nm, fiind capabil să propulseze sedanul cu tracţiune integrală de la 0 la 100 km/h în doar 3.4 secunde.
Noul BMW M5 MotoGP Safety Car va putea fi văzut pentru prima dată la etapa finală a sezonului 2017 MotoGP, care va avea loc între 10 şi 12 noiembrie pe circuitul din Valencia, Spania. Acesta va continua să servească drept maşină de siguranţă pe parcursul sezonului 2018, care va fi cel de-al 19-lea sezon pentru BMW în campionatul MotoGP.
0
2,572
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!