Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul BMW Seria 7 Individual edition Black Ice – ediţie specială doar pentru Rusia!

19 Octombrie 2017 - 10:15
Denis Godorozea
Cei de la BMW au lansat o ediţie specială a navei amiral Seria 7 destinată în exclusivitate pieţei din Rusia. Ediţia exclusivistă numită BMW Seria 7 edition Individual Black Ice, a fost elaborată de către specialiştii BMW Individual după preferinţele clienţilor ruşi.
Evident, dacă merge vorba despre un sedan mare şi luxos, care va circula pe străzile oraşelor ruseşti, acesta, neapărat trebuie să fie vopsit în culoarea neagră (Black Ice metallic), care să sperie cu prezenţa sa sinistră ceilalţi participanţi din trafic. Nava amiral bavareză mai este echipată şi cu pachetul M Sport, jante forjate de 20 de inch şi elemente vopsite în culoarea neagră lucioasă, printre care calandrul, conturul geamurilor laterale, finalele sistemului de evacuare şi inserţiile barelor de protecţie faţă/spate.
Interiorul sedanului sinistru este căptuşit în piele Nappa şi accentuat de cusături contrastante, podul fiind acoperit cu Alcantara, iar inserţiile de la interior sunt de culoare neagră lucioasă BMW Individual Black Piano Lacquer. Pe inserţia bordului din partea pasagerului faţă este inscripţionat „edition Black Ice”.
Ediţia Black Ice va fi produsă într-un număr limitat de exemplare şi doar la comandă. Vânzările noului BMW Seria 7 Individual edition Black Ice vor demara în Rusia către sfârşitul lunii octombrie, fiecare exemplar fiind în echipare de vârf, cu blocuri optice laser, sistem de parcare autonomă şi sistem Executive Drive Pro, care scanează drumul în faţa automobilului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter