Noul MINI 1499 GT este inspirat din clasicul Mini 1275 GT

Producătorul britanic a lansat o nouă ediție specială numită MINI 1499 GT, care este inspirată din clasicul Mini 1275 GT. În timp ce denumirea modelului clasic reflecta cilindreea mai mare față de cea a modelului incipient care avea un propulsor de 998 cm. cubi, noul MINI 1499 GT, are de fapt, un propulsor cu cea mai mică cilindree disponibilă!
Da, de acum înainte cel mai mic propulsor din gama MINI nu va fi cel de 1.2 litri, care propulsa modelul MINI One, ci de 1.5 litri, puterea căruia a fost redusă de la 136 CP (pe MINI Cooper) la 102 CP, identică celei indicate de fosta unitate de 1.2 litri. În ciuda sporirii cilindreei și nivelului neschimbat de putere, cu noul propulsor MINI 1499 GT, care de fapt este un MINI One, accelerează cu 0.2 secunde mai lent până la prima sută de kilometri – în 10.1 secunde (cutie de viteze manuală).
Față de un MINI One obișnuit, noul MINI 1499 GT se deosebește prin culoarea neagră Midnight Black și fâșiile istorice de culoare galbenă sau culoarea albă Pepper White cu fâșiile și inscripțiile 1499 GT de culoare neagră. Adițional această ediție este caracterizată de pachetul MINI John Cooper Works Sport Pack, care include jantele negre de 17 inch, barele de protecție, pragurile și spoilerul spate JCW.
Interiorul este condimentat de scaunele John Cooper Works, logourile JCW și volan sport căptușit în piele perforată și accentuat de cusăturile contrastante de culoare roșie, precum și inserțiile Piano Black și Carbon Black.

Doar 1,499 de exemplare ale ediției MINI 1499 GT vor fi produse, toate fiind destinate pieței din Marea Britanie.
0
1,968
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!