Noul Mercedes-AMG S 63 4Matic+ Coupe primește versiunea specială Yellow Night Edition

Cei de la Mercedes-Benz anunță lansarea pe piață a modelelor S-Class Coupe și S-Class Cabriolet facelift cu dezvăluirea unei versiuni speciale ale modelului S 63, care va fi disponibilă doar jumătate de an.
Numită Mercedes-AMG S 63 4Matic+ Coupe Yellow Night Edition, noua ediție este vopsit în culoarea mată Selenite Grey Magno (sau Night Black Magno), accentuată de culoarea galbenă regăsită pe etriere sistemului de frânare cu discuri carbon-ceramice și pe corpurile oglinzilor retrovizoare realizate din fibră de carbon.
Din fibră de carbon sunt realizate și spoilerele față/spate, inserțiile pragurilor și difuzorul spate. Exteriorul mai este accentuat de liniile dinamice AMG de culoare neagră, elemente vopsite în culoarea neagră lucioasă și jantele de 20 de inch de culoare neagră cu cant deschis.
Interiorul căptușit în piele exclusivistă este condimentat de accente de culoare galbenă, inserțiile realizate din fibră de carbon și Black Piano Lacquer, volanul AMG performance cu inscripția AMG Edition, iar pe tunelul central se regăsește emblema cu inscripția AMG Yellow Night Edition.
Sub capotă se ascunde noua unitate de 4.0 litri V8 Biturbo, care oferă 612 CP şi 900 Nm, o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 3.5 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h (300 km/h cu pachetul AMG Driver’s Package).

În timp ce prețul noului Mercedes-AMG S 63 4Matic+ Coupe începe de la 177,310 euro, ediția limitată al aceluiași model Yellow Night Edition va costa 202,221 de euro! Cel mai accesibil S-Class Coupe este S 450 4Matic care costă 101,656 euro – exact de două ori mai puțin față de această versiune specială!
0
3,602
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!